Direktlänk till inlägg 1 maj 2009

Vet ni vad jag har?

Av Ulrika - 1 maj 2009 17:36


Jo jag har drygt 56 liter jultyg, det är alldeles sant. Och då menar jag i mina ögon fina jultyger, sen har jag en till låda med andra lite mindre fina jultyger. Jag är rik!

Jag har också kattkräk i sängen, tack Homer för att du spydde på pappas sida och inte på min.

Nu har jag förutom en obeboelig och osovelig övervåning så har jag också lakan att tvätta, härligt. Tyckte tvättkorgen var ynkligt halvfull.


Jag har också en katt som har två tuppjuck, ett tokil, två spader och ett spatt. Hon springer som tokig fram och tillbaka, svänger förbi fötterna lite så där i farten, sen drar hon iväg nedför trappen. Det är särskilt kul eftersom jag dammsög nere i morse, och trappen är full med katthår utblandat med spån och damm från röjningen. Tack Allis, för att du livar upp mitt liv.


Sen har jag nostalgichock. Jag har sparat grejer som om jag fick betalt för det. Mammas vaccinationskort från 1943, viktig info där. Min hunds "stamtavla" fast han varit död sen 1988. Otroligt, en massa grejer som bara är skräp. Det finns inte ett uns värde i det.


Varför inte frågar kanske någon. Tja, för att jag inte någonsin tittar på det, jag kollar inte i fotoalbum och ojas över ditten och datten. Jag har nu slängt skiten. Jag har sparat foton från när vi var små alla, och vissa andra minnesfoton förstås. Men foton när jag och mina kompisar festade på någon 30-årsdag, folk jag inte umgås med längre och aldrig kommer att göra... till skräpet med eländet.


Jag känner mig fri!

Det känns härligt. Äntligen!

Och denna gång ska jag göra allt klart och inte kurka på sista upploppet och hiva in allt osorterat för att slippa se eländet.

Nej, jag ska bli färdig.


Sorterar faktiskt upp saker grovt nu, jag vet att det är en stor risk att jag inte sorterar färdigt allt men det spelar ingen roll. Jag kastar och kommer att hitta allt. Det får ta den tid det tar.


Jag känner mig fri!

 
ANNONS
 
Lotta

Lotta

1 maj 2009 18:55

Jag önskar dig detsamma!!
Jobbar halvtid (sjukskriven halvtid) så det är "bara" 5 timmar/ dag nu i helgen... hinner med annat oxå om jag orkar. 5 timmar kan ibland vara mer än nog.

Kram

http://bumbime.blogspot.com

 
Kvasthilda

Kvasthilda

1 maj 2009 20:41

Va du é duktig! Skulle behöva lite mer sån't här med.

http://malmdamm.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Ulrika

2 maj 2009 10:13

Ja, Lotta, fem timmar låter mer än nog för mig. Nu saknar jag inte att arbeta för det är så länge sen, däremot är det nog bra så länge man orkar.
Bara man orkar med en vardag också!

Tack, Kvasthild för att du tycker jag är duktig *ler med hela fejset*
;)

 
Truddelutt

Truddelutt

2 maj 2009 10:14

Låter verkligen som en befrielse!! jag vill jag oxå. Rensa alltså. måste ta tag i det där... *suckar*

http://truddelutt.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se