Direktlänk till inlägg 1 maj 2009

En finne i röven

Av Ulrika - 1 maj 2009 15:31


Jovisst, jag har idag haft en finne i röven, och det irriterar mig i högsta grad. Jag har nämligen varit till Ikea idag också, på 2,5 timmar var jag till Ikea och tillbaka, in på affären och hem, det är inte dåligt. Men tanke på att det är 45 min att köra enkel väg och ett låååångtattgåmoment inne i Ikea tycker jag det var raskt mascherat. Samt att jag fick stanna och handla på hemvägen och även där köa en stund.


På väg dit fick jag en finne i röven. Bakom mig körde en finskregistrerad bil och den hade bråttom, jag som åkt för fortkörning på 2600 kr körde lagligt och fint. Men så vips var den fan bakom mig, körde 3-7 m bakom skulle jag tro, jag körde först mot vägrenen för att släppa förbi men han körde inte om. Jag väntade till tvåfiligt, inget möte och fri sikt men han körde inte om, och då körde han så nära bakom mig att jag blev förbannad. Lite småbroms av mig mitt på E4:an medförde ett större glapp bakom mig. Dumme jäkla fan.

Livsfarligt, otrevligt och ohyfsat.


Nå, väl framme så greppade jag en vagn och körde värsta tokrejset genom butiken, genade där det gick och körde konstant om, tills jag kom till plastbackshörnan. Tio stooora, tio mellan, tio mindre, lock därtill och sen järnet mot kassan.

I flykten kastade jag in några småblommor i vagnen och betalade och iväg. 1300 spänn fattigare men åtskilligt mycket ordning rikare.

I detta hus kommer det snart att råda ordning. Julsakerna ska placeras i plastlådor, kartonger ska bannlysas från mina utrymmen. Inget jäkla tjafs, utan ordning och reda *militäriskt*


Har idag också pratat med vännen F i Malmö i två timmar, hon åker till New York på torsdag, lyckosten. Tänk inte på mig som aldrig varit där, utan förlusta dig du bland sybutiker och central parkar och tänk inte på mig *snyftar*

Jag vill också!!

Jag får ta mig en tekopp och fundera på livets små orättvisor, dom stora struntar jag i, utan nu fokuserar jag på dom små ;)


Fridens på er alla.

;)

 
ANNONS
 
Kvasthilda

Kvasthilda

1 maj 2009 20:40

Lika irriterande kan det vara att ligga bakom en polack i lastbil i snörök! FLYTTA DEJ! *bäh*

http://malmdamm.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se