Alla inlägg under april 2009

Av Ulrika - 25 april 2009 21:11


Fick en skyddsängel från Lotta.

Ulrika- som inte fått någon vår ännu utan kämpar mot snön. Så sant som det är sagt! Nu har vi lite vår, men mycket snö är kvar ännu *suckar*Egentligen skulle jag vilja ge den vidare till alla mina bloggvänner, men jag väljer att nämna några som följt mig nästan sen början. Snäckan du får ingen för du har ju just fått en (du får en osynlig en i mina tankar i stället) ;)


Stort och smått

Nilla

Truddelutt

Mofs

Mockapocka


Sen vill jag ge massor av kramar till alla andra som hälsar på, särskilt ni som ger så fina kommentarer. Jag blir glad för varje en.Ni vet väl om att ni är Värdefulla? Jo, det är ni!Fridens!:)

ANNONS
Av Ulrika - 25 april 2009 19:42


Hör nu på govänner så ska jag för er berätta, om en dag i Boden det var ej länge sen... *nynnar Astridvisa*


Den dagen var idag och det var så himla toktrevligt. Alltså allt var fantastiskt bra anordnat. Det började kl.13 med mingel och shopping (bara en sån sak va), sen kl.14 var det dags för mat. Lax med fetaost och Västerbottensosttäcke. Hur himla gott det var. Glufsade i mig en försvarlig andel.

Detta trots en stadig frukost. Åt frukost för första gången på evigheter, fil och flingor, åt ju inget igår kväll så det var väl lättförklarat iofs.

Nå,  när detta var ituggat och svalt så var det underhållning. Och vilken underhållning sen. Haradsrevyn kom och spexade för oss. Jättebra.


Sen var det dags för lite mingel och sen dags för kaffe och tårta. Eller tårtor. Räknade inte men jag skulle gissa att det var ett 15-tal olika sorter, vilket medförde att alla tog minst tre olika sorters bitar, och även om man skar snålt så blev tallriken full ändå. Mums.

Det var lite lotteridragningar. Jag vann inte ett jota. Kanske pga att jag inte köpt några lotter men ändå himla snålt, vinst varje gång hade varit bättre. Då hade jag köpt.


Vinster var tyger, quiltar, vin och diverse godsaker, fruktkorgar och jag vet inte allt..

Men som sagt, vann ju inget själv men det var ju kul för dom som vann...inte så kul för mig kanske men för dom *antar*


Väggbonader i salen

Bilden ovan är från lokalen vi var i, sju olika bonader som prydde vägen. Antar att dom var quiltade av Kanonkviltarna från Boden.


Jag erkänner. Jag handlade lite. Eller lite och lite, jag handlade. Fast jag endast tänkte köpa en eller ett par tygbitar så blev det någon till. Och en linjal. Vad jag ska sy med den vet jag inte men fina grejer kan det bli. Det såg jag.


Mina inköp

Bilden ovan visar mina små tygbitar som jag inhandlade. Det bidde mer än ett par men definitivt mindre än en en tygbutik.


Så en trevlig dag med trevligt umgänge. Ryggen är slut men ändå rätt ok. Nöjd med dagen så här länge ;)


Ni då? bissibissi eller lejsi?

;)

ANNONS
Av Ulrika - 25 april 2009 09:16


När man är en björn med en mycket liten hjärna och tänker ut saker, upptäcker man att en idé som verkade vara riktigt idéaktig inne i hjärnan, är annorlunda när den kommer ut i det fria och andra människor ser på.


-Nalle Puh-

Av Ulrika - 25 april 2009 08:46


Yes. Idag bär det iväg. Ska bli kul att träffa lite likasinnade, kanske fynda någon tygbit...host...har ju lite brister i tygskåpet. Not.

Nå, är duschad och har nya underkläder. Iofs väldigt självklart men jag tänkte på en gång i vinter när jag körde från stugan.

Maken kör mig med skoter till närmaste väg, så kör jag bilen därifrån, det är ganske guppigt för min rygg om jag åkte skoter hela vägen.


Körandes i bilen kom jag helt plötsligt på. Herregud, tänk om jag krockar. Och dom måste klippa av mig kläderna och jag har både skitiga OCH trasiga trosor, och BHn är en av bomullsmjukistypen. Jag är oduschad, har fett hår, stinker brasrök och ser ut som hejkomochhjälp i fejset, omejkad och oborttagen mascara...

Blev nästan fnittrig. Va pinsamt. Inte för att jag tror som bryr sig så att dom pratar om det, men jag undrar vad akutpersonalen skulle tänka.


Men pinsamt för mig. Tänk att ligga där och dom klipper upp kläderna, och där ligger man och kommenterar allt och ursäktar sig.

-Ni vet, jag kommer ju från stugan. Ni vet jag är ju oduschad, förlåt. Oj, förlåt jag har fett hår och stinker rök. Förlåt. Oj, trosorna är trasiga jag vet, och bh´n urtvättad, men jag tog dom utan att tänka, jag har ju hela och fina hemma.....

Kan se det framför mig.

Varför tänker man så? Det är ju inte så att jag tänker på olyckor hela tiden, men det skulle liksom vara makalöst om det skulle hända något just då.


Och här i byn så bryr man sig ju inte, bor i en kommun med inte alltför många människor. Här går man i skoterkläder på affärerna utan att någon höjer ett ögonbryn, man kan fara till stan helt omålad och med keps om man vill dölja sitt skitiga hår. Kanske har det med min ålder också, jag struntar i vad folk tycker, men jag vill ju inte att någon ska se mina trasiga trosor *flinar*

Nån måtta får det väl ändå lov att vara!

Av Ulrika - 24 april 2009 22:21


Nu är det nåt mysko på gång.

Varje gång jag skrivit i ett inlägg ang. min månadstatistik så vips, ändras den *suspect*


Jo, vips så var den åtskilligt mycket högre, tack vare er kära vänner, som hälsar på mig här titt som tätt. Tack ska Ni ha!

Men läser Bloggagratischeferna alla inlägg? Isåfall Tack, och jag lovar att jag inte ska hitta på nåt spökbus mot er, promise.

Men om ni läser alla inlägg, vart hamnade då mitt inlägg den dagen då det försvann? Eller hamnade det bland alla andra mysko ting som händer på internet, kommentarer som försvann, inlägg som man klickar iväg men som stannar någonstans..

Var är det någonstanset?

Undrar bara.


Nå, nu är jag nöjd och glad att statistiken är uppdaterad och att den var åt rätta hållet, dvs uppåt. Tack ärade Bloggagratispåhälsare och bloggagratischefen som fixade skivan..


Nu tror jag att jag ska dra nåt filtigt över mig. Maken är ju inte hemma så sömnen blir väl som den blir.

Dom är då framme i Sundsvall nu, bärandes packning långliga vägar, då lastbil ej är tillåten där dom bor.

Så Nattinatt Maken min.

Jag informerade honom om att jag ju blir borta imorgon. Vaaa? Vars ska du då? utropade han harmset. Som om jag lurat iväg honom och själv ska ut på galej....

Tack älskling för att du är så lyhörd, att du lägger på minnet saker som gäller mig och inte bara dig. Det var rart av dig pussgurkan min, sa jag åt honom.


Nej, där narrades jag, det var mest ett chockartat vrål som yttrades från min sida, sen fräste jag att Tack du för att du är så jäkla intresserad av vad jag ska göra!!!

Nå, sen gick det över, lite skratt och sen Puss Puss..


Jag är inte långsint.

Inte så värst.

Bara lite.

Bara yttepyttelite.


Najs, ordningen är återställd, siffror där dom ska, Maken där han ska, jag där jag ska och nu är det kväller...

Vaffödådå?

Jo, just därför att.


Nattinatti på er alla!

Av Ulrika - 24 april 2009 21:02


Jag är ombytlig. Nyss var jag positiv och nu retar jag mig.


Hören upp alla bloggagratisare...

Har ni problem med månadsstatistiken?

Varför i h-vete funkar den inte? Inte för att det spelar någon roll egentligen, dagsbesökarna rullar på som dom ska (såvitt jag vet alltså)

Men månadsstatistiken har ändrats två gånger under april och det retar gallfeber på mig varje gång jag kollar. Och det gör jag ofta, just för att det retar mig så.

Där är jag sjukt galen. Just för att det funkar illa måste jag dit och se stup i kvarten, som en sårskorpa ni vet. Lika läskigt är upphakningen i eländet.


Snälla Bloggagratis!

Kan ni inte fixa till detta? jag ber allra ödmjukast att ni fixar det GENAST!! annars........ så gör jag..... något som inte riktigt vet ännu, men ni kan ge er fan på att ni inte kommer att gilla det.... *ospecifikt mystisk*

Kanske inte mycket till hotelse men det bästa jag kan ;)


För nu får det vara nog! Jag har blivit lätt manisk i detta kollande och det är ert fel. Annars är jag lugn och timid, ödmjuk, rar, snäll, snygg, vacker, smidig, sportig, vältränad, smart, sexig och helt enkelt ..... underbar.

På alla sätt!

Och eftersom jag tidigare påvisat min förträfflighet så förväntar jag mig att ni gör ert.

Att frigöra mig från dessa maniska tittningar titt som tättingar på dessa statistiska beräkningar ni kallar månadsstatistik, skulle göra mig till en utmärkt bloggare.


Men tyvärr, denna spärr.... Förresten, är det så att ni lagt in en spärr på min blogg? Är det så att ni inte VILL att jag ska öka på statistiken? VILL ni ha mig velandes och vimsandes, klickandes på länkar hit och dit? Är det det ni vill?


Ja, då har ni lyckats!


Inaffsädd!

Åverändaout

;)

Inga tjillevippar till bloggagratischefsmyglarna som trollar med mig....men många tjillevippar till resten av ER

;)

Av Ulrika - 24 april 2009 20:19


Nu kör jag uppladdning och peppning a la landslag till morgondagens begivelse.

Jag ska till en grannstad på quiltträff. Ni som inte är inne i hela grejen med quiltning kan jag förtälja att det handlar om quiltning. Kort och koncist.

Vi som älskar att sy i lappteknik, även vi som älskar att hoppas på att komma igång igen i att sy i lappteknik, träffas för trevlig samvaro.


Vi har i min stad startat en lokalförening som går under Rikstäcket, och vi ska träffa länets andra grupper imorgon. Det blir lite mingel, tygshopping och middag.


Nu till uppladdningen.

- Plånbok?   Check!

- Pengar i plånbok? *rotar runt i huset, tömmer skrin och slantbössan* Check!

- Handväska som rymmer lite tyg? Ska jag ta den svarta i tyg, eller den lite mer jeansiga, ska jag ta nåt jag sytt (nej, då åker jag kanske på att visa upp den) ....jag tar min jeansiga. Check!

- Kläder att ha på mig? Eeeh, jeans och tröja... Check!

- Fotriktiga skor? Äsch tar mina vanliga . Check!

- Medicinburken med ett par "doser"? Check!

- Karta med vägbeskrivning? eh, Hitta.se - skriv ut. Check!

- Glatt humör? Check!


Verkar vara redo för en dag av nöjen, shopping (jag ska hejda mig, jag ska hejda mig *mantrasiterar* och trevlig samvaro. Check!Av Ulrika - 24 april 2009 17:49


Jag har för endel lite underlig humor, dock inte för alla, jag vet att ni finns därute..ute...ute...e...e....e.. *det ekar om ni missade poängen* Moahahaha.. *vitsade till det*


Nej, skärpning.


Här kommer iaf två små historier helt utan poäng:


309 giraffer höll på att gräva en underjordisk tunnel. När de var nästan färdiga med tunneln, råkade dock ett stort giraffätande monster äta upp alla girafferna. Då blev giraffmammorna mycket ledsna.


Karl var ute och fjällvandrade. När han stannade och beundrade en tall råkade en jättenoshörning landa på honom.

Då blev Karl irriterad, och sa åt jättenoshörningen att han skulle vara försiktig med var han landar i fortsättningen.


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se