Direktlänk till inlägg 30 april 2009

Hallå alla bloggare!

Av Ulrika - 30 april 2009 21:41


Ni bloggare där ute, som har respektivar eller barn som inte bloggar, attention. Jag har en Make som ofta undrar varför jag bloggar, han kan inte fatta vad det är bra för, och det är ju ibland lite knepigt att besvara.

Nu har han dock fattat grejen, nu frågar han istället, ska du skriva om det här??

Japp, kanske det svarar jag då.


Jag ser minsann att han tjuvläser ibland, lite flinande och ibland med menande blickar, jag tror han har börjat vänja sig.... ;)


 
ANNONS
 
Kerstin

Kerstin

30 april 2009 22:13

"Det ska du enbart ta och skita i" säjer jag till min man...och det gör han stort sett;-)

http://www.osloskanskan.blogspot.com

 
Mofs..helt enkelt

Mofs..helt enkelt

1 maj 2009 06:30

*skrattar* Jo lite så är det faktiskt. Jag kan tänka-det där måste jag blogga om eller fota osv
Bra att han vänjer sig ;)

http://mofs.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Ulrika

1 maj 2009 09:14

Visst får dom vänja sig. Vad annars?
;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se