Direktlänk till inlägg 30 april 2009

Kära vänner

Av Ulrika - 30 april 2009 19:05


Nu är det så här att jag hade idag inhandlat ca 15 lådor/boxar och jag kan nu meddela att efter en kvart så är dom slut.

Japp, hade kunnat köpa trehundra.

Jag bestämde mig för att ta en mellanbox till alla småtjafsgrejer jag har men inte har ordning på, t.ex tändsticksaskar, små boxar, små askar tänkta till smågrejor men som jag aldrig hittar när jag behöver, små kontorsgrejer, klips, allt jox ni kan tänka er. Detta tog jag från diverse skålar, burkar och askar och fyllde i mellanboxen. Vips så var den full. Hm, säger endel va?


En och en halv stor är nu fulla med tyger, tyger som är för fula för att ta plats från finare tyger men för fina för att kastas.

Nu fick jag lite mer plats i ena tygskåpet som kan användas av det tyger som inte ryms i riktiga skåpet. Sen hittade jag märkligt nog en massa kollegieblock, när jag rivit av dom fyra sidor som var skrivna fick jag ju en massa nya block. Och ändå finns inget papper när jag behöver.

Denna box ska jag kalla Kontor, där är register, mappar och diverse kontorsrelaterat.


Detta blir värsta makeovern.

Men jag fick slut boxar. Så resten får jag sätta i påsar tills vidare.

Tänkte ju göra fint under strykbordet, har sytt en gardin som döljer allt därunder och kära vänner där finns organisationering att göra!


Men nu blev jag matt, två säckar skräp blev det idag, en häromdagen, och ännu är jag inte klar.

Hittade några barnklänningar till, sen hittade jag ett barntäcke med spets och små rosa blommor, funderar på att lägga den i Homers bur när vi far ut till stugan (han skiter av stresspanikhetssyndromet) men jag insåg att det nog hamnar i en säck istället *suckar trött*


En tekopp nu och lite frid och fröjd, tack!

;) 
ANNONS
 
Annika

Annika

30 april 2009 23:21

Snälla snälla Ulrika.
Spara lite energi till min ängel också. ;-)

http://acka.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se