Direktlänk till inlägg 30 april 2009

Åh vikken shopping

Av Ulrika - 30 april 2009 15:30


Nu haver jag fyndat på Ikea. Boxar i massor, Snålisboxen var finfina grejer. Men orkar inte kolla mera på dom nu är helt slut.

Men det var trevligt att åka med en kompis dit, jämfört med Maken. Inga "måste du ha en sån nu?" eller favoriten "kan vi inte ta det SEN"

Jag handlade fem stora, sex mindre och fem mini av Snålis, lite andra boxar och två typ kassar med blixtlås, stoora kassar, för sängkläder eller för mig Vadd.


Mitt kvitto blev lååångt. Här räknar vi inte i pengar utan i meter. Hur mycket handlade du? Nja, inte mer än en halvmeter.

Lite småkrafs åkte också mer, det hör ju liksom till, även två persienner till köket som Maken får sätta upp pronto sen han kommer hem.


Jag är nöjd med dagen, förutom att jag imorse upptäckte att jag hade helt slut med blodtrycksmedicin. Jag har fokuserat på Makens medicindoseringar och glömt mina. Naturligtvis var det kö ända ut till E4:an så jag struntade i apoteket, lånade en karta av kompisen, bra med samma medicin. Så kan jag fara i helgen. Nu är jag trött, har ont, men jag är mätt, vi åt nämligen ute så nu är det bara soffan och nåt bra att kolla på - film kanske.


När jag satte igång datorn nyss så upptäckte jag att den fan inte ville starta på vanligt sätt. Tänkte fixa det själv och inte ringa Maken direkt, tryckte nåt F5 typ med hopp om återgång till windows men se icke. Fick ringa Maken som direkt spetsade öronen. TRYCK INGENTING, VAD STÅR DET? röt han morskt, eller röt och röt men jag kände att här provas ingenting på egen hand. Jag var tydligen inne på farliga vägar då, nära nära.

Jag läste lydigt upp allt som stod på skärmen, men han ville korta ner historien, står det någonstans bootmenu (om det nu var det) el.likn?  joo, här kanske. Gör då så och vips kom window fram igen likt en vältajmad gök ur en kokkoklocka.


Suckade lättat. Vi diagnostiserade problemet till en kvarglömd dvd-skiva i, och eftersom den var tom hittade datorn inget att starta upp från och då.. kejk. Jäkla dum maskin egentligen. Den startar upp på vanligt sätt alla gånger utom då en kvarglömd skiva eller usb blir kvar, då tror fanskapet helt plötsligt att NU är det nya bullar som gäller *frustar indignerat* och försöker öppna på ett helt märkligt sätt...


Nå, här är allt lugnt kan jag rapportera, hur är det hos er?

Fridens!

;)

 
ANNONS
 
Kerstin

Kerstin

30 april 2009 16:42

IKEA är Valium för madammer! Det har herrarna aldrig fattat.

http://www.osloskanskan.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se