Direktlänk till inlägg 30 april 2009

Planering för dagen

Av Ulrika - 30 april 2009 09:02


Jag ska iväg till Ikea snart. Jag blir tokig annars, igår var jag inne hela dagen trots härligt väder, men ryggen var så jäkla ond.

Idag känns det lite bättre så jag och en kompis tänkte iväg och shoppa. På min lista står mest förvaringsmöjligheter, boxar och likn. Här ska förvaras snyggt och praktiskt, för när jag väl har dylika kärl så kan jag ju börja stuva in i garderoben igen.

Och på så sätt få tillbaka mitt syrum.


Däremot har jag nu tappat sovrummet. Inte helt förstås, men jag har börjat dra fram från nästa snedgarderob, där jag har linne och dukar. Samt skräp. Kläder. Grejs ;)

Mest för att se behovet av förvaring där. Turligt nog har ju Ikea rätt billiga förvaringslådor också, så jag hoppas jag slipper bli helt skinnad.


Nå, nu ska jag dra. Rapporterar på eftermiddagen om alla fynd eller brist på fynd.


Ha en härlig dag alla!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se