Direktlänk till inlägg 29 april 2009

Murphy´s lag del 1

Av Ulrika - 29 april 2009 21:29Om något kan gå fel så gör det det.


-Edward Murphy-


Edward Murphy var en amerikansk ingenjör som forskade bl.a om raketslädar, men han stötte på problem och formulerade till slut Murphys Law


Lagen kallas just för If anything can go wrong, it will 
ANNONS
 
Kerstin

Kerstin

29 april 2009 21:43

tell me about it...

http://www.osloskanskan.blogspot.com

 
Truddelutt

Truddelutt

30 april 2009 00:23

Hej! Vill bara tala om att jag har inte glömt bort dig de senste dagarna. Bara varit allmänt dålig på att läsa bloggar (lagt för mycket tid på golf och annat förmodligen). Återkommer till dig inom en väldigt snar framtid. Ska bara fara till Kuddsta en sväng först.
Kramis

http://truddelutt.bloggagratis.se

 
nilla

nilla

30 april 2009 20:23

Svensk variant som jag har över skrivbordet på jobbet:
"Det kommer aldrig gå. Och går det så blir det inge bra."

Ha en skön helg!

http://nillalivet.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se