Direktlänk till inlägg 29 april 2009

Ibland.....

Av Ulrika - 29 april 2009 11:21


Ibland är jag så smart att jag förvånar mig själv. Ibland rent ut av så överlistar jag mig själv.

Ibland är det tvärtom.

Idag är en sån dag.

Jag skulle ställa till några grejer längs in i min snedgarderob (ja samma som sist ja) så att jag skulle kunna dammsuga golvet. Jag fixade själva tillställningen galant, backade ut och hämtade dammsugaren.


Då när jag dubbelvikt i smala jävla utrymmet dammsuger mig längst in och backar mot dörren, så tar min breda rumpa överallt. Jag snubblar på dammsugaren som jag har bakom mig. Jag svär. Jag känner att ryggen håller inte, jag försöker skyndsamt ta mig ut, innan katastrofen är ett faktum.

Jag sparkar ut dammsugaren. Jag svär igen. Det gjorde tåochhälont.

Jag andas ut av lättnad när jag känner dörrkarmen. Äntligen kan jag ställa mig upp *pust ryggen kanske håller*


PANG! Tror ni inte att jag ställde mig upp mitt i jävla dörrhålet och slår skallen i dörrkarmen? Igen!

Det gjorde så jäkla ont. Jag svor igen. Många gånger i olika variationer.


Hur himla dum får man bli? Detta är gränsfall. Jag har ju gjort det förr, i samma karm och med samma skalle. Karmen är väl max 1.65 hög och jag är ju längre. Jag vet det.

Känner bulan stolt ömma mitt på fontanellen. Bara en sån sak.

Jävlar anåda hur det sjöng i skallen, fåglarna kvittrade runt runt och själv vacklade jag ut och kunde till slut sätta mig.

Sen stängde jag fanskapet till dammsugare. Stampade ner för trappen. Satte på tevatten, gjorde te, tänkte blogga lite, nu har jag glömt teet, teet är kallt.

Nu får jag gå och göra nytt te *googlar hjärnsläpp*

Jag är komplicerad. Alternativt hjärnskadad.

Eller både ock...


Tjillevippen på er.

 
ANNONS
 
Snäckan som känner igen sig

Snäckan som känner igen sig

29 april 2009 15:55

Det kunde lika gärna varit jag...

http://snackansfibrodagbok.blogspot.com

 
Eva me flock

Eva me flock

29 april 2009 16:02

Hm... nämen va konstigt att de inte går att kommentera!!! ska man kanske morra lite på blogga.se! har inte fått någon mer kommentar om det men... de kanske är därför de e som få som kommenterar *findurerar-över-de*
Stackars dej å ditt huvud! ja måste erkänna att jag är MINST lika "klantig" eller va man nu ska kalla de för... hur många gånger gör man inte saker å ting baklänges å kors å tvärs osv utan att tänka sej för... *muttrar*
Nåja, nu ska här beges till brukshundsklubben för grillkväll *mmmmm* å lite träning... Ha en kalaskväll, å ta de lugnt nu..

http://hexkatterhimlahundar.bloggagratis.se

 
Stort och smått känner igen sig

Stort och smått känner igen sig

29 april 2009 19:44

Hahaha! Förlåt att jag skrattar men jag kan se det framför mig - och framför allt! Det kunde lika gärna varit jag!!
Kram

http://stortosmatt.blogspot.com

 
Ingen bild

Ulrika

29 april 2009 19:58

Alla är vi nog omåttligt smarta och någon ynka gång gör vi något obetänksamt *inser*

 
Mofs..herself

Mofs..herself

29 april 2009 20:09

Du får from nu alltid städa i hjälm.

http://mofs.bloggagratis.se

 
Kerstin

Kerstin

29 april 2009 21:04

...vernesko i tillägg till hjälmen. (såna där skor med stålhätta och sånt; vad heter det på svenska? språkförvirrad...)

http://www.osloskanskan.blogspot.com

 
Kvasthilda

Kvasthilda

7 maj 2009 21:24

Hahahaa! Det är som våra dörrar i Härjedalen. Maken är enonittien o dörrarna knappt 1o80 eller så. Bäddat för trubbel och hjärnskakning.

http://malmdamm.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se