Direktlänk till inlägg 26 april 2009

Kväll nu

Av Ulrika - 26 april 2009 20:37


Efter denna lata dag så längtar jag till morgondagen. Faktiskt. Jag tänkte ta börja med värsta snedgarderoben. Tänkte ta värsta först. Då blir ju resten som att sno godis från ett barn.

I den garderoben finns mycket. Ska ta före och efter-bild. Förebilden är nog lite för hemsk för att publicera, men efterbilden ska hyllas. Om det kommer nån. Eller jag har dött på kuppen.


Det värsta med snedgarderoberna är just snedheten. På högsta stället är det väl 1,60 och jag är ju längre än så. Sen har jag ju problem med att stå framåtböjd. Så det är pallsittande som gäller. Och kasta ut grejerna i rummet, rensa, kasta, sortera och in igen.

Ska investera i lite boxar och liknande, lättare att hålla ordning då.

Ser på något självplågarvis fram emot detta. Det är ett av skräpställena i huset, och det gör mig tokig. Mina hobbyprylar, ull i massor, målarfärger, tyger, vadd och annat. Papper från mina utbildningar, foton och en massa massa skräp.


Jag kalkylerar på ett veckoprojekt. Ska också försöka pallra iväg till soptippen med skräpet om jag orkar.

Nå, det blir imorgon.

Ikväll är det kvar att uppdatera väderprognosen. Vilket är helt onödigt för SMHI går ju inte att lita på. Dom ändrar prognoserna totalt under dagen, sen tror dom att folk bryr sig om tiodagarsprognos. Det är skrattretande. Gud va pengar vi kunde spara om vi drog ner på SMHI. Jag kan nog göra det lika bra. Faktum är ju att slumpen är nästan lika bra. Dom har 50 % tillförlitlighet.


Jag säger bara som så, imorgon får södra sverige sol och varm alternativt lite molnigt men nån skur. Norra delen får lite mindre varmt och omväxlande väder. Klart!

Säkert slår något av det jag tippade in... blir spännande att se resultatet.



Om du dödar dina drömmar för att de är oansvariga, då är du oansvarig mot dig själv.


 
 
mockapocka

mockapocka

26 april 2009 22:09

Vädret kollar jag bara om vi ska ut på sjön. Men jag kan ändå inte lita på prognosen. Bättre att kolla mot horisonten. Skrota SMHI.
Spännande med feng-shui i garderoben.

http://mockapocka.blogspot.com

 
Mofs..helt enkelt

Mofs..helt enkelt

27 april 2009 05:53

Hoppas du inte går vilse i din garderob idag. Skulle sakna dig mycket.

http://mofs.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Ulrika

27 april 2009 06:55

Vilse är ingen fara. Men att fastna är helt möjligt. Man kryper fram och fastnar.
Men jag lovar att ta det försiktigt.

Särskilt nu när jag vet att jag skulle saknas...

 
Truddelutt

Truddelutt

27 april 2009 13:13

Skulle oxå behöva rensa i min garderob. Och vädra kläder (som man väl ska göra på vårkanten). Men är ju så tråkigt och måste därför var lite inspirerad och det händer tyvärr alldeles för sällan.

http://truddelutt.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skapa flashcards