Direktlänk till inlägg 26 april 2009

Mitt fysiska tempel

Av Ulrika - 26 april 2009 10:40


Min kropp är i ett fantastiskt skick idag. Efter gårdagen känner jag att det handlar om soffan idag. Möjligtvis lite bloggande under dagen.

Så för dessa aktiviteter är min kropp i fysiskt trim. Någorlunda.

Men hade jag andra planer för dagen, t.ex röjning i någon garderob så måste jag tyvärr avboka. Har så jäkla ont. Precis som väntat. Men det var värt det. Jag hade en jättetrevlig dag och det brukar jag få lida för dan efter.


Men har man inte annat på agendan än slö, slapp och likgiltig-varande så funkar det ju perfekt.


Sov inatt som om jag låg i koma. Stapplade upp på pinkeriet halvt i dimmorna och stapplade tillbaka och somnade innan skallen lagts på kudden.

Vaknade tidigt förvisso. Men har sovit skönt.



Maken rapporterar:        *nynnar signaturmelodi*

Han vaknade halv ett i natt av svanarna som skränade utanför båten (han sover i båten) han funderade på att dra fram revolvern, men ändrade sig. Mest för att han inte har någon revolver men den skräniga parningsleken var högst irriterande.

Maken rapporterar fortsättningsvis, han ångrade att dom matade svanen igår trots att svanen attackerade dom så att dom fick fly, men dom är ju trots allt djurvänner. Svanarna ska hädanefter straffas genom att INTE få deras gamla bröd.


Maken fortsatte med att dom nu hade det lugnt, det var varmt och soligt (jäkla skitmake, vi har mulet ännu *morrar*) och att dom nu färdigställde båten och sköten för att dra sig utåt havet och börja fiska.

Här slutar morgonens rapport.

Jo, förresten jag fick läsa upp sjövädret för honom för första gången idag, det kommer garanterat fler uppläsningar idag och alla kommande dagar.

Jag informerade om att det hade kanske inte varit så dumt att ha en dator därnere iaf. Han replikerade med att han inte behöver en dator när han har mig.

Och jag läser ju gärna SMHI´s sabla rapporter gånger massor varje dag. Jag har ju inget eget liv liksom. Fiskarhustru i fingerspetsarna. Not!



Ett tjillevipp sitter

liksom som en smäck just nu ;)


Fridens!

 
 
nilla

nilla

26 april 2009 18:00

Eller hur?!
Kan han fiska så kan han väl ta med en dator!
*supporterklubben*

http://nillalivet.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Ovido - Quiz & Flashcards