Direktlänk till inlägg 24 april 2009

Det retar mig

Av Ulrika - 24 april 2009 21:02


Jag är ombytlig. Nyss var jag positiv och nu retar jag mig.


Hören upp alla bloggagratisare...

Har ni problem med månadsstatistiken?

Varför i h-vete funkar den inte? Inte för att det spelar någon roll egentligen, dagsbesökarna rullar på som dom ska (såvitt jag vet alltså)

Men månadsstatistiken har ändrats två gånger under april och det retar gallfeber på mig varje gång jag kollar. Och det gör jag ofta, just för att det retar mig så.

Där är jag sjukt galen. Just för att det funkar illa måste jag dit och se stup i kvarten, som en sårskorpa ni vet. Lika läskigt är upphakningen i eländet.


Snälla Bloggagratis!

Kan ni inte fixa till detta? jag ber allra ödmjukast att ni fixar det GENAST!! annars........ så gör jag..... något som inte riktigt vet ännu, men ni kan ge er fan på att ni inte kommer att gilla det.... *ospecifikt mystisk*

Kanske inte mycket till hotelse men det bästa jag kan ;)


För nu får det vara nog! Jag har blivit lätt manisk i detta kollande och det är ert fel. Annars är jag lugn och timid, ödmjuk, rar, snäll, snygg, vacker, smidig, sportig, vältränad, smart, sexig och helt enkelt ..... underbar.

På alla sätt!

Och eftersom jag tidigare påvisat min förträfflighet så förväntar jag mig att ni gör ert.

Att frigöra mig från dessa maniska tittningar titt som tättingar på dessa statistiska beräkningar ni kallar månadsstatistik, skulle göra mig till en utmärkt bloggare.


Men tyvärr, denna spärr.... Förresten, är det så att ni lagt in en spärr på min blogg? Är det så att ni inte VILL att jag ska öka på statistiken? VILL ni ha mig velandes och vimsandes, klickandes på länkar hit och dit? Är det det ni vill?


Ja, då har ni lyckats!


Inaffsädd!

Åverändaout

;)

Inga tjillevippar till bloggagratischefsmyglarna som trollar med mig....men många tjillevippar till resten av ER

;)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skapa flashcards