Direktlänk till inlägg 24 april 2009

Gräsänka igen

Av Ulrika - 24 april 2009 10:52


Nu har Maken åkt iväg mot Sundsvall och fisket. Morgonen har varit hektisk. Var tvungen att åka till stan och apoteket imorse, upptäkte igår när jag skulle dela hans medicin att mitt förutseende varit helt enkelt dåligt.

Så jag fick åka iväg i rödaste rappet, dessutom fick Maken sin mobil såld igår kväll så jag lämnade den också. Två flugor alltså.

Kom hem, bredde mackor med ena handen och delade medicin med andra. Pussade Maken hejdå och vips var jag ensam.

Hm.. jag vet vad jag gör resten av dan iaf.

Röjer. Herregud hur här ser ut. Kläder som blivit ratade ligger överallt, papper, skor och allt möjligt har blivit liggande efter vår panikpackning.


Nå, jag har ju gott om tid. Med början senare.. först en bloggrunda innan jag ger järnet.. eller järnet och järnet, jag börjar väl i köket och sen får jag se ;)


Min Maken dammsög soffan som han lovat, kors i taket nästan. Så om det funnits en asigt stor spindel så gäller det inte längre lovade Maken på heder och samvete.

Så jag får tro på det.

Det är väl himla skitlöjligt att vara rädd för dom små krypen? Jo, det är det. Mitt förnuftiga jag säger mig det, men mina reaktioner något annat.

Troligtvis beror min spindelfobi på att min storasyster stängde in mig i soprummet när jag var liten. Hon tyckte väl det var kul. Men inte jag. Soprummet var fullt av vad jag kallar sopspindlar, små kroppar med jättelånga ben, ni vet själva kroppen är högt över marken och dom har ett par cm långa ben *ryser*


Kanske inte undra på att jag tycker dom är äckliga. Problemet är ju att jag får panik. Har fått det i bilen en gång, såg en liten spindel i taket och fick panik.

Om någon undrar så är det inte rätta situationen att få panik i en bil.


Små yttepyttespindlar går hyfsat, och krabbspindlar, dom som har ben som krabbor, men dom svarta asen, som springer så himla fort *hurvas*

Och eftersom spindlar finns överallt och kanske ffa ute på stugan som jag älskar och vill bo så länge det går på, så bör jag väl ta itu med saken.

Kanske jag ringer idag.

Kanske inte.


Vi får välan se.


Tjillevippen..

 
 
Truddelutt

Truddelutt

24 april 2009 11:20

sv: Min farbror är hemma men fick ligga på Sjukan i några veckor efter proppen. De ville att den skulle lösa upp sig själv.

http://truddelutt.bloggagratis.se

 
Truddelutt

Truddelutt

24 april 2009 11:24

Spindlar ÄR läskiga, bara att inse!
kan oxå med de små men abosolut inte den snabba och större varianten. Fy!!!
Jag brukar dammsuga upp spindlarna jag har här hemma. Är de extra stora så sätter jag alltid i en papperstuss i slangen så att den inte ska kunna ta sig ut om den ev lever.
Tycker oxå att jag har en fånig "fobi" men det finns fånigare fobier, jag lovar. :)
kramen

http://truddelutt.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Ovido - Quiz & Flashcards