Direktlänk till inlägg 16 april 2009

Längtar bort eller hit..

Av Ulrika - 16 april 2009 21:04


Nu vill jag ha vår!

Vårens fula nuna flinade mig i fejset idag. Solen sken och det var skenvackert.

Jäkla skenvackra vårsol!

Det var svinkallt. Det blåste och ven trots solens lurerier..


Detta vill jag ha!

Typ NU!


Någon som förstår? Eller inte är det väl så att ni lever med öppet vatten utanför knuten?

Det har vi också faktiskt, fast lååångt ut i havet.

Och under isen.

Där flyter vattnet fritt och kallt.

Typ 60 cm ner.

Sucka mitt flöte...

Typ less nu. Jätteless. 
ANNONS
 
Eva me flock

Eva me flock

16 april 2009 21:42

suckar ja me--- less på snöööööööö å is å kallt.........

http://hexkatterhimlahundar.bloggagratis.se

 
Mofs..helt enkelt

Mofs..helt enkelt

17 april 2009 06:15

Nannanana jag har öppet vatten och bara is i fryset, vårblommor och lite vårbruna smalben. Har redan solat i bikini och gick med kavajen under armen till joppet på lunchen igår och solen stekte...
Visst älskar du dina bloggvänner ännu mera nu?
Jag gillar f.ö att meta och får en massa fisk-som jag avskyr att ta bort från kroken-jag kan ju repa nagellacket*ser blond ut*

http://mofs.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se