Direktlänk till inlägg 16 april 2009

Konst eller vilken konst?

Av Ulrika - 16 april 2009 20:58


Såg just på Antikdeckarna. Där var dom hos en man som hade mycket konst och antikviteter.

Han hade en tavla som värderades till 2-400.000 kr och höjde inte på ögonbrynet. Jag menar helt uttryckslös.


Sen den tavla antikdeckaren ville ta med sig till auktionen var en tavla som han trodde ca 10.000 kr... wao, men näääÄÄ!

Världens reaktion.. *fattar inget*


Jamenar, kom till mig, kom och se, har jag något av värde så ta det. Nu. Inget på mina väggar eller i mina garderober har sånt värde att jag inte säljer dom för pengar *flinar*


Ta det sälj det och ge mig pengarna!

Jag vill hellre ha en minidator som jag kan ha i knät om kvällarna i tv-soffan och blogga på..

Då kan jag ju direkt kommentarer av programmen jag ser, och det är väl en stor massa som är intresserad av mina åsikter kan jag tänka *antar*


Så kom och se! Ta allt av värde! Sälj det! Behöver tyg, godis, torrfoder och minipc...


Väntar...


Ehh, när tror du att du kommer Antikdeckarn? ikväll?

Nähä.. slipp då!


Fridens!

;)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se