Direktlänk till inlägg 16 april 2009

Snälla Bloggagratis.... brev från en Bloggare

Av Ulrika - 16 april 2009 14:51


Tack Bloggagratis för att Du fixade min statistik häromdagen, men nu har den hängt upp sig igen, stannat liksom.

Jag undrar om det är det Ni håller på med nu eftersom det är så segt här?

Är det för att Ni fixar med min lilla bugg som gör resten slött? Iså fall så är det ju ok *instämmer* att resten av BloggagratisBloggarna får det lite saktare, lite segare.. '


Jag tror dom håller med också. Och snälla Bloggagratis, fixa lite fler bakgrunder när Ni lika så håller på, vill ha nåt blommigt och trevligt, eventuellt lite fluffiga kisselimisselikissekatter eller bara röksvampar..


Tack På Förhand

Ulrika hon som nästan aldrig Syr

 
ANNONS
 
Truddelutt

Truddelutt

16 april 2009 18:22

hihi, goa du! :)
Klart att vi går med på att ha ett segt bloggagratis medan dom fixar din statistik. Hihi

Du kan ju ta ett eget kort på någon fluffig kissemiss eller någon fin blomma och sätta in som bakgrundsbild. Då får du ju precis den du vill ha oxå. :)

http://truddelutt.bloggagratis.se

 
Mofs..helt enkelt

Mofs..helt enkelt

16 april 2009 19:58

Ja det är segt att ladda upp inlägg också ibland. Jag hinner gäspa minst fyra gånger och slå en kullerbytta på mattan. Då är det tradigt.

http://mofs.bloggagratis.se

 
Snäckan

Snäckan

16 april 2009 20:33

Mmm...fanns många anledningar till att jag flyttade...

http://snackansfibrodagbok.blogspot.com

 
mockapocka

mockapocka

16 april 2009 20:49

Flytta1 Flytta hit till blogspot. Här finns det många blommor, krusiduller och svampar. Näe, kanske inte det men allt möjligt annat. Och du kan alltid lägga in en permanent svampbild på sidan om du vill.

http://mockapocka.blogspot.com

 
Anna

Anna

16 april 2009 21:07

Mycket prat om att byta blogg. Men är gräset grönare på andra sidan? Man vet ju vad man har, men inte vad man får... =)

http://annabella.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Ulrika

16 april 2009 22:31

Ja, visst kan man byta blogg, men det känns samtidigt lite jobbigt, vi får väl se så småningom.
Tills vidare är jag nöjd här, förutom segheten nu ;)

Annars är ju allt ok.
Eller nästan iaf
;)

 
nilla

nilla

16 april 2009 22:43

*håller med mockapocka*

http://nillalivet.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se