Direktlänk till inlägg 16 april 2009

Ny dag nya tag!

Av Ulrika - 16 april 2009 09:44


Fast idag är jag trött. Eller som i Bamse-sagan tlött ;)

Inte så konstigt efter gårdagens långa dag.

Men idag är det nya tag som gäller.

Imorse kom golvgänget som lägger golvbeläggning i vårt renseri, idag blir det klart. Det känns väldigt skönt, förutom priset alltså. Priset är klart oskönt. Priset är högt. För högt.


Nej, inte för högt, detta håller i minst tio år, alltid lika fint, inte som vårt målande som håller i max tre veckor. Och sen mina govänner så tjirvar bassilusskerna sig in under sjok av trasig och lös golvfärg.

Nu inte mer *nöjd*


Så ur den synvinkeln är det ju billigt.


Men så till en god nyhet. Maken lovade mig en present när jag varit så duktig med bokföringen. Jag har suttit många och jättelånga timmar med dessa papper, och nu inför deklarationen, och detta skulle uppskattas extra genom en liten gåva.


Ulrika smider lömska planer..

- Ojojoj, vad jag skulle vilja ha en liten minilaptop *fladdrar med ögonfransarna* och om vi säljer den nyaste laptopen så är det ju nästan en liten behändig minipc...

- Och va fiffigt va, liten och lätt att ta med sig jämfört med gamla stora aset..

- Fiffigt till stugan, kan ha i bakfickan..

- Och tänkt bokföringen, sköts i ett nafs från soffhörnet..


Och nu har jag sett ut en liten rackare, inte den minsta 7" utan en 8,9" så söt så fin och till vettigt pris..

Nu jagar jag på gubben så att vi ska hinna skaffa en innan han åker iväg, han kan ju behöva hjälpa mig igång..


Längtar ;)

 
ANNONS
 
Snäckan

Snäckan

16 april 2009 13:01

Jag hoppas du får en fin eftermiddag!

http://snackansfibrodagbok.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se