Direktlänk till inlägg 3 april 2009

Bröstlyftet del två

Av Ulrika - 3 april 2009 21:52


Ja, ni må tro att Maken blev paff när jag visade mej naken i all min prakt med mina nya bröst, stående i vardagsrummet med nyskaffade pigga uppnosiga bröst..


Eller han kunde ha haft en paff min.

Men idag så har vi haft besök av revisorn och jag tyckte inte han skulle invigas i våra galenheter. Jag får lov att vänta till ett annat tillfälle.

Vi brukar göra sådana idiotiska saker. Helt plötsligt när Maken ska fara till t.ex stan eller till båten för koll, så kan jag dra upp bh´n och visa mina *host* tjusiga behag när jag ska vinka av honom.

Och då få se hans paffa min när han råkar kasta en blick mot mig och så har jag gått från sedesamt klädd till halvnäck från ena stunden till nästa är verkligen befriande *skrattar glatt*


Han är lika illa han. Ibland så kan vi prata om något absolut osexigt, t.ex vår ekonomi eller världshändelser under nyheterna och jag råkar kasta ett öga mot honom. Gissa vad jag får se? ;)

Precis. Jo, en karl med byxorna nere. Med ett djävulskt flin över hela fejset *ler i mjugg*


Vi väntar med fasa på tillfället då någon råka kommer på oss, att någon av oss inte märker att det står någon annan där.... *hemskt generad bara av tanken*


Skulle vara så hemskt så. Måste sluta med sådana påhitt. Fast det är ju rätt befriande med skratten som alltid kommer när vi gör sådana saker mot varandra. Naturligtvis så skärper vi ju oss mesta tiden, och tid med andra  *ser vuxet sträng ut* och sköter oss oklanderligt.


Ändå så råkade vi när vi skulle demonstrera fiffigheten med bildvisning på stoooora tv´n, med hjälp av en dvd för några år sen, visa mig när jag solade toppless i båten. Vinkeln jag låg i, samt närheten av modellen på extremt stor tvskärm så såg det så jäkligt ut. Överviktig och halv naken modell, visar sig i all sin över hela rutan. Det sa bara pang. Vi satt först förstenade, jag hade inte ens en aning om att bilden fanns, Maken hade bara tagit en mapp från datorn utan att kolla bilderna, det var ju bara för demonstrationen, så han tog även med obearbetade bilder.


När bilden kom upp så satt vi först båda två som statyer, sen blev det en jäkla fart och vi försökte förtvivlat bläddra fram till nästa bild, men inget funkade.

Då slängde Maken sig mot tv´n och slog av den på knappen.


Panik är ordet. Och ändå var det ju rätt normala bilder. Inget porr alltså.

Men ändå en känsla av grov panik ;)


Annars lär det väl bli budgetvarianten av bröstlyft för mig. Tejpa upp bröstvårtan och dra runt halsen till nästa vårta.

Fast det ska till att vara stadig tejp, kanske silvertejp, för att det ska hålla hela dan.

Sen är ju bh´n inte att förakta. Det är ju mest i naket läge som själva förfallet syns.

Tur är ju det.

Tack och Lov *pustar ut*


Nog om detta.

Nattinatti!


Fridens!

;)


 
ANNONS
 
Mofs..helt enkelt

Mofs..helt enkelt

4 april 2009 06:08

*skrattar* Ah en typ blottarlek alltså, jag hajjar ;)
Alltså med bilden sen då *skrattar ännu mer*
Hhahahahahahhahha
Ujuju
Jag ska testa det där med tejpen idag. Silvertejp.

http://mofs.bloggagratis.se

 
nilla har väldigt roligt

nilla har väldigt roligt

4 april 2009 09:28

Hahahahahahahahahahahahahaha!

http://thenilla.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Ulrika

4 april 2009 10:29

Jag tänkte också prova med silvertejpen, tror det blir snyggaste profilen då. Kanske en tejpbit under brösten också så att det blir schysst form undertill.
Bara en tanke.

Vad gör man inte för sin skönhets skull?
Tja, svaret rakt av är ju INTE MYCKET hehe

 
Truddelutt

Truddelutt

4 april 2009 12:30

Men revisorn kanske kunde ha dragit nytta av ditt piffiga bröstlyftarknep. :)
Kram

http://truddelutt.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Ulrika

4 april 2009 12:46

Jag tror att mååånga kunde dra nytta av dessa små tips.
Även "senilsnören" som man använder till glasögon skulle nog kunna funka *filurar*

Om inte annat så är det ju en syn värd att skåda ;)
;)

 
stort och smått

stort och smått

5 april 2009 10:34

HAHAHAHA!!! Jag gapskrattar i min ensamhet! Gud vad rolig du är!!

http://agneta.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se