Alla inlägg under mars 2009

Av Ulrika - 2 mars 2009 13:41


Ny dag och ny vecka. Alldeles pinfärsk..

Började denna vecka med provtagning imorse. Dessa prover gällde ämnesomsättningen eller nåt liknande.. skulle alltså tas fastande.

Vanligtvis äter jag nada på morgonen, tar alla tabletter vilket är en liten frukost egentligen, men väntar till fram på förmiddagen innan jag tar en smörgås..

Hur hungrig jag var imorse! Fatta att jag var utsvulten.. hur funkar det egentligen?

Samma hos en läkare t.ex, håll andan.... hur man vill andast just då.. eller blinka inte som dom sa när jag fått metallspån i ögat, hur enkelt är det då? jag menar en frisk ögonmänniska blinkar ju frenetiskt vid en sådan order..


Jaja, nu är det ju svunnen tid. Morgonmackan vilar tryggt tillsammans med te och socker.. Jag har dessutom varit till fotvården och fått finfina fossingar.

Jag går till en fotvårdsspecialist var tredje månad och det är så himla skönt. Har ju lite svårt att sköta fötterna pga ryggen, så nu njuter jag av mina insmorda mjuuuka fötter..


Helgen har spenderats i soffan tillsammans med bokföringen och en dator... igår la jag ner.. håll i er nu...sju timmar på detta *ler mäkta stolt*

Sen ringde jag revisorn för råd ang. vår situation samt bokade in en akuttid på torsdag ;) då han kan se med egna ögon hur det ligger till.

Jag har väl listat ut att vi får tillbaka lite på momsen genom att bara tänka på allt vi lagt ut på firman och då ffa pengar.. men nu syns det i bokföringen också..

Gud va skönt att ha det gjort, det är bara lite sammanfattningar kvar, redovisn på varje konto och sen....klart! *trumvirvel ljuder i mina öron*


Detta har dock föranlett en lugn helg vad gäller träning, har inte cyklat alls, ej heller sytt, ej heller nåt alls..


Nåja, nöjd med mig själv så lullar jag vidare i bloggvärlden och kollar in hur ni andra har haft det.. *lullar stolt vidare med näsan i vädret och ryggen ond av alla ryggdunkningar (kan väl drömma?)*

Ovido - Quiz & Flashcards