Direktlänk till inlägg 31 mars 2009

Hittade virvelfoto!

Av Ulrika - 31 mars 2009 11:42


Här kommer en bild på en virvel. Ganska kul faktiskt, har inte tänkt på dessa bilder på år och dar. Och dom visar ju dessutom modet på den tiden.


Jag i stol

Denna virvel är inte tillfixad utan helt naturlig. Mamma var lite olycklig för denna för hon ville väl att håret skulle ligga slätt och se "fint" ut. Jag tycker själv detta ser finare ut.


Här är Dottern klädd i ett käckt rutig förklädesklänning a la 60-tal. Bilden är tagen april 1968 och då var ju detta en framträdande modedetalj.

Dottern hade dessutom en fräsig kulram att pillra med. Dottern lärde sig alltså räkna till blått, rött och gult i kulform redan vid 6 månader.

Dottern betalar som vuxen också sin mat i fyra röda kulor och en gul. Och tycker det är dyrt!


jag med tyghund?

Här kan ni se en liten mullig tjej, stående med sin tyghund i årets färger. Den ömma Modern står och stödjer sin avkomma, Modern klädd i käckt förkläde med volang, Dottern klädd i ovanligtvis rosa sparkbyxa och ett sickelskydd i rosa och blått. Dottern håller kavat i sin enda jyckes ena öra som stöd för hennes första steg på livets stig.


Är det någon som känner igen sig?

;)

 
ANNONS
 
nilla

nilla

31 mars 2009 12:20

Vilken 60-talstripp!
Min mamma hade också såna förkläden. Virveln var ju skitsöt haha. Om man jämför med din presentationsbild kan man se vissa likheter faktiskt =)

http://thenilla.bloggagratis.se

 
nilla

nilla

31 mars 2009 12:25

Skriver du i något annat sammanhang än här på bloggen?
Du skriver väldigt bra. Och med egen stil.

http://thenilla.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Ulrika

31 mars 2009 14:46

Jo, Nilla, visst var virveln söt. Och Nej, skriver inte i något annat sammanhang.
Fast jag tycker det är kul och rätt givande att skriva - på flera sätt. Så jag tackar för att du tycker jag skriver bra *kramar om*

Skrev som du dagbok som yngre, jag hittade en som var från nyare dato. 1990-94 för att vara exakt, och det var hemsk läsning.
Då var det mest elände i mitt liv och kanske det är därför jag gillar att skriva nu, för nu mår jag ju rätt bra. Mentalt iaf ;).
Och det är roligt att kunna skriva om allt, gott som ont.

Sen gillar jag detta med bloggandet, att man liksom kan se även det mer onda på ett positivare sätt, lite mer ironiskt.
Älskar ironi *flinar glatt*

 
Jag idag

Jag idag

31 mars 2009 19:47

Men, varför räckte alla mjuka hundar på den tiden ut tungan? Det gör de väl inte nu. Jag har aldrig tänkt på det förut men när jag såg bilden på dig och hunden (i mycket tidsenliga tjusiga färger) så insåg jag att alla leksakshundar jag hade räckte ut tungan just på det där viset.
Mysko!

http://tjockisensjunger.blogspot.com

 
Truddelutt

Truddelutt

1 april 2009 09:39

Kul att se gamla bilder! :)
Kram

http://truddelutt.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se