Direktlänk till inlägg 31 mars 2009

Jag som knyte, liten och dagis

Av Ulrika - 31 mars 2009 11:28


Jag som knyte

Jag som knyte, ca 2 mån av dateringen att döma.


Jag i ateljen

 Jag fotad i atelje, gubevars


Jag på dagis

Notera den snygga VIRKADE klänningen! Jag tror den var virkad iaf, annars var den väl stickad.

Lägg också märke till den tidsenliga bakgrunden, mycket läckert, eller?


Ja, så där såg jag ut när det begav sig. Måste tillägga att det nog trots allt syns att jag blivit äldre nu ;)

Nej, skämt åsido.

Mittenbilden som skedde på en atelje blev ju bra. Och då ska ni veta hur det kämpades för att få mitt hår att ligga så slätt. Jag hade nämligen en virvel mitt på skallen, en virvel som Kurt Olsson skulle ge sitt högra ben för.. Den hade jag naturlig.

;)
 
ANNONS
 
nilla

nilla

31 mars 2009 12:18

Vilka fina bilder!
Och vilket litet knyte... *minns våndan och lyckan när mina var små*

http://thenilla.bloggagratis.se

 
mockapocka

mockapocka

31 mars 2009 18:38

Underbara bilder! Vad mycket minnen jag får bara av att se den vita kanten på fotona eller färgen på förklädet. För att inte tala om den virkade/stickade tröjan. Måste läsa lite dagböcker igen...

http://mockapocka.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se