Direktlänk till inlägg 30 mars 2009

Alla har vi varit små. Tro det eller ej!

Av Ulrika - 30 mars 2009 16:06


Satt häromdagen igen och sorterade bilder. Här kommer två av dom. När våra katter var små. Som föräldrar som visar upp sina små telningar visar jag upp mina små .. just  det... telningar ;)

Allis


Homer

Helledudanemej så söta dom var.. Nu börjar det hänga lite här och där men dom är desto kärare nu..


Undrar om det är samma med mig?

Kanske inte ska fördjupa mig i det just nu.

Däremot ska jag leta fram några bilder från min barndom, jag har sett hos några bloggare hur dom sett ut som barn och det är rätt kul. Då kan man ju inbilla sig resten, föråldringen som skett, hehe..


Fast jag är ju nästan helt lik mig själv som tjugoåring, inte mycket har skett *visslar oskyldigt*

Annars har jag ju sett förfallet som alla andra har råkat ut för, tjugo år på dom ser förfärligt gammalt ut. Men som sagt på mig har åren inte satt något spår alls. Eller spår och spår. Jag ser då rakt inte ut som en 40-åring.


Nej, snarare som 90 *suckar*

;)

 
ANNONS
 
nilla

nilla

31 mars 2009 09:37

Jag vill se bilder på dig när du var liten!!! Skynda, skynda!

http://thenilla.bloggagratis.se

 
Truddelutt

Truddelutt

1 april 2009 09:42

Samma här, ser inte en dag äldre ut än 25. ;)
Kramis

http://truddelutt.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se