Direktlänk till inlägg 29 mars 2009

Sommartid!! ?

Av Ulrika - 29 mars 2009 11:56Sommartid? I rest my case


Är det sommartid vi ser på bilden ovanför? nej, inte alls. Det är ren jäkla vinter!

Igår körde Maken isvägen mot Baskeri och då passade jag på att beställa en vacker bild över läget häruppe till gårdags dato.

Solen sken och det var mycket folk ute. Bl.a två typ paraglidare, som åkte skidor med fallskärm. Rätt fräckt.


På väg hem, kanske?


Låångt därborta är den andra i luften. Ni ser det nog inte men tro mig på mitt ord. Ganska bekvämt att kunna köra till grannbyn tvärs över isen. Det tar nu fem minuter annars 25.


Fridens!

;)

 
ANNONS
 
Johanna

Johanna

29 mars 2009 12:12

Här i göteborg är det finfint vårväder med strålande sol i dag! :) Perfekt start på sommartiden.

http://gr8shag.bloggagratis.se

 
mockapocka

mockapocka

29 mars 2009 17:41

Förstår om du är trött på snön, men vackert är det i alla fall.
Hur gör du för att märka dina bilder med Webadressen?

http://mockapocka.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Ulrika

29 mars 2009 20:01

Mockapocka. När du laddat upp bilderna och går på Anpassa bilder. Så klickar du bara i rutan nästan längst ner, på bildtext skriver du adressen och så kryssar du i rutan infoga under.
Klart.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se