Direktlänk till inlägg 28 mars 2009

Hjälp!

Av Ulrika - 28 mars 2009 16:30


Hur i hela fridens får man in en youtubefilm här?? jag blir galen.

Har försökt få in ett klipp men det kommer bara en länk.

Ni som kan, snälla hjälp mig.

Annars blir det psyket för mig. Jag lovar.

Eller psyket och psyket. Det var väl lite av en överdrift, jag vet.

Men. Jag slipper bli galen, det är ju en positiv effekt som håller mig FRÅN vansinnets rand.

Och, inte alls överdrivet så blir Maken extra glad om jag får hjälp av någon som redan vet och inte att det blir han som får forska i fenomenet.

Han är teknikfientlig just nu. Nästan teknikterrrorist.

Snart iaf.

Hjälp!

 
ANNONS
 
mockapocka

mockapocka

28 mars 2009 16:36

Tyvärr kan jag inte bidraga med ens den minsta lilla kunskap. Ville bara visa mitt stöd. Säga att jag känner med dig. Det är OERHÖRT frustrerande när det NÄSTAN går.

http://mockapocka.bloggagratis.se

 
Mofs..herself

Mofs..herself

28 mars 2009 23:48

Yoo du gör så här
1 välj klipp på youtube
2. kopiera hela raden där det står"bädda in"
3. Längst ner där du skriver dina inlägg på Bloggagratis, så finns en rad där det står "Embed-kod (YouTube m.m.)" där klistrar du in den och väljer om du vill ha klippet över eller under inlägget du skriver
4. klart (och känn dig nöjd)
Kram från Mofsan

http://mofs.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Ulrika

29 mars 2009 09:42

Tack Mofsan!! Verkar ju enkelt. Ska pröva, jag älskar din film med dansfeelingen, ihhaahah-du vet!
Kram och Tack!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se