Direktlänk till inlägg 22 mars 2009

Nattliga samtal som oroar....

Av Ulrika - 22 mars 2009 21:10


Huka er i bänkera!


Tja, dagen blev sisådär. Har faktiskt fixat lite i syrummet, kors i taket. Fick besök av ToS, trevligt med lite social interaktion (fint ord va?) ;)


Däremot informerade Maken mig idag att vi inatt har haft ett litet samtal.

????

Han hade vaknat av sina RLS (restlesslegs syndrom) kring halvtvå-tiden. Han hade gått ner och kollat på tv´n. Jag hade kommit efter (detta minns jag) för jag ville besöka vattenklosetten. Sen följde han med upp för att sova igen. Jag small ju av direkt. Snarkade dock inte. Jag har enligt Maken ibland värsta timmerstocksdragningen någonsin *que?*

Och då snackar vi inte fina kvinnliga snusningar utan värsta snarket a la grova karlar.

Och jag har alltid sagt att han kan ju bara väcka mig, och när han gör det säger jag direkt

- Oj, snarkar jag??

Han svarar då Ja och då svarar jag

- Men oj så hemskt. Vänder på mig och snarkar vidare..


Men nu inatt så snarkade jag inte iaf. Däremot informerade Maken mig om en konversation vi hade senare kring fyratiden. Han låg vaken och sa till mig att han skulle pröva cykla en stund för myrkrypen. Och då svarade jag

- Gör det, det kan nog hjälpa.


Jag har ingen aning alls om detta. Det värsta är att det har kommit fram åtskilliga samtal som vi tycks ha haft men som jag inte minns. Och sanning att säga så misstänker jag att det nog har hänt oftare än vad vi tror.


Maken säger att jag ser helt normal ut. Ibland öppna ögon och ibland "halvsovande". Jag har suttit upp i sängen blängt på honom och sagt

- Vad gjorde du av spindelen du tog? (jag sa faktiskt spindelen, ej felstavat)

jag var riktigt irriterad.

Sen la jag mej ner igen och somnade enligt Maken. Jag har dock inte en susning om detta.


Sen kan jag visst svorma (svamla) under själva insomningsfasen. Jag har frågat hur stor en villatomt är när den är större än en gård.

Vilket jag för övrigt är säker på att många undrar över. Att många också är oroliga hur tanten har kommit upp på den höga pallen är jag också säker på.


Historierna är många. Och jag börjar bli orolig. Vad kommer härnäst? Tänk om jag går vidare och börjar traska ner om nätterna. Jag som är nog stel och hindrad i vanliga fall, klarar jag trappen? Eller tänk om jag redan har gjort det!

Funderar på saloondörrar eller barngrind. Men dom säger ju att sömngångare klarar det också. Jag får se hur det hela utvecklas.

Men faschinerande är det ju.

Och - Hur kan man prata med någon utan att se att denne faktiskt SOVER?


Jag har gett honom ett antal frågor som han kan fråga för att se om jag sover. Bara ur forskningssynpunkt. Vad är klockan? Vad är 76+13 (eller likn)? Vad är det för datum/veckodag? sen tillade jag frågan - Sover du? men då flinade han och sa att det vet han att jag svarar nej på. För det gör du ju även om jag frågar mitt i en snarkning!

Är det kärlek? Rak och ärlig kärlek?

Är tveksam.

;)

 
 
nilla

nilla

23 mars 2009 09:46

Hahahahahahaha!
Rigga upp filmkamera in för natten och lägg sen ut filmen här på bloggen, ja?

http://thenilla.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Ulrika

23 mars 2009 12:46

Fantasin kan ju ge en kalla kårar ibland. Det är mycket man kan svamla om utan att man fattar det själv. Fortsättning följer garanterat!
;)

 
stort och smått

stort och smått

23 mars 2009 17:19

Hahahaha!! Jag har skrattat så jag får kramp i magen, "spindelen" var ju bara hur kul som helst!!! Det är sååå roligt med folk som pratar i sömnen!

http://agneta.bloggagratis.se

 
Snäckan

Snäckan

23 mars 2009 19:09

Min exman pratade också i sömnen. Jag lärde mig till slut se om han sov när han satt upp och pratade med mig med öppna ögon, eller om han var vaken. Testade ibland genom att ställa "fåniga" frågor. Sova han svarade han glatt :-)

http://fibrodagboken.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Ovido - Quiz & Flashcards