Direktlänk till inlägg 15 mars 2009

Det bidde en tv!

Av Ulrika - 15 mars 2009 09:53


Igår blev vi med tv. Japp, beslut och inköp gick i racerfart. Fick en bra deal, tv + boxer (vår ena gick sönder samma dag) och MI-kablar gånger två för hyggligt pris. Alltså hyggligt innebär äckligt mycket pengar förstås men i korrelation (se va fina ord jag kan, slå upp det den som vill) till vad tv:ar kostar så rel. hyggligt.


Hem åkte vi, tur vi har lastbil, idag kommer en spekulant för att se på lilla lastbilen, vi har ju nu en tung så det får räcka med bilar i vår bilpark.

Då skulle fanskapet in också. Det var jag och Maken. Maken är stark men det är inte jag. Jag har dessutom 3 diskbråck.


Men med finfin teknik fick vi in schabraket. Då kom nästa pärs. Gamla eländet skulle ju upp och förgylla mitt tv-tittande i sängkammarn. Och den var tung kan jag lova. Jag gick sist, vilket innebar nästan hela vikten på mig, men eftersom motsatsen inte hade gått pga bärställningen så klagade jag inte. Jag flåsade.


Jag fick lägga mig på sängen och vila efter det passet.

Jag har inte så god kondis om man säger så. En liten anekdot här.

Jag var på ryggis 1996. Jag hade haft fem ryggskott på ett år, hade dock inte diskbråck vid den tiden.

"Inträdesprovet" var ett konditionstest. Upp på cykeln och trampa!

Jag trampade. Och trampade. När jag till slut var nästan död var testet slut. Jag ramlade av cykeln.

Sen räknades resultaten ut och vi fick veta våra status.

Jag hade visst en bra bit tills jag hamnade på skalan!!! Fattar ni, jag var inte ens på skalan. Jag hade en bra bit till resultatet dålig kondition!

Då är man illa tränad ;)


Nåja, jag är i sämre skick nu om ni vill veta.


Nå, gamla tv´n kom upp. Nya boxern kopplades in och vips så hade jag tv uppe. Jag fick tårar i vrån av glädje. Eller kanske inte men nästan iaf.


Det blev lite irriterade toner mellan Maken och mig innan eländet var inkopplat. Det är ju inte längre att plugga in tv´n i väggen utan då ska Boxern kopplas in, och Mediaspelaren (min bästa vän) samt Dvd´n.. Suck. Vissa kanaler kom inte in från Boxern utan via tv´ns egna jäkla kortplatser. Nåja, dom finns ju.


Nu startar en inlärningsfas. Vi har tre kontroller som behövs dagligen och alla ser nästan likadana ut. Alltså gäller famlande och mindre vackra uttryck tills man lärt sig...


Men lycka. Jättefin bild nere på stora tv´n, och sen vilket lyft uppe med en stor tv där, jag såg texten på filmen jag såg igår em när jag vilade!


Lycka..


Lycka köpt för stora pengar..


Men varför spara till sämre tider? Tiderna kan ju bli bättre! ;)


Visst är det väl så?

 
ANNONS
 
Snäckan

Snäckan

15 mars 2009 10:58

Mysigt med TV i sovrummet. Det har jag alltid velat ha *önskar* Kan tänka mig att det var många åsikter innan allt var färdigkopplat:-) Brukar kunna vara så.
Hoppas din söndag blir lugn och skön.
Take care!

http://fibrodagboken.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se