Direktlänk till inlägg 22 februari 2009

Utflykt i det vita

Av Ulrika - 22 februari 2009 21:11


Idag for vi en sväng ut till stugan. Tog skotern längs isvägen, men den var så dålig, sista blåsten här i helgen har gjort att vägen bitvis var oframkomlig (iaf för bilarna), men vi tog oss ju fram eftersom vi skotrade och dessutom är så smärta och smidiga (.. ööh, eller ska bli tänkte vi).


Stugan stod kvar. Röd och fin med en halvmeter snö på varje plan yta. Särskilt grillen såg läcker ut..

Det var så fint inomhus. Jag undrar hur det kommer sig. Vanligtvis så flyttar vi därifrån i halvpanik, antingen pga strömbrist eller dåligt väder. Och då brukar det ju vara september och sen börjar fisket och då finns ju ingen tid till städning. Men städat hade jag. Men när? Minns ej, men gläds åt att det trots allt är fint.

Men undrar gör jag....


Däremot var det svinkallt. Och det trots att det bara var -7 grader! Men köldeffekten var -46!

Nog är det konstigt att det inte går att göra ordentligt varma skoterskor. Tårna var som isbitar av en liten stund på vägen, och endel stunder dessutom stapplandes på backen. Hmmm.. jäkla knepigt. Funderar på att kontakta NASA ang deras rymddräkt, deras hjälm verkar ju rätt vindtät.


Nej, jag använder inte hjälm. Det är hemskt. Men mindre kallt. Får grunna på det..
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se