Direktlänk till inlägg 14 februari 2009

Inbrott...Hjärtan....Sömnad

Av Ulrika - 14 februari 2009 15:51


Japp, inbrott i bägge sjöbodorna igen. Suck.. skoterburna tjyvar har varit framme igen, för vilken gång i ordningen? Ingen aning.

Maken åkte efter telefonsamtalet iväg och kollade hur det såg ut. Turligt nog så hade tjyvarna inte kommit in i bodorna ordentligt pga den stora snömängden, tji fick dom! Maken kom inte åt själv heller, så han tryckte tillbaka dörren så gott det gick och låste med en pinne (!), så får vi se nästa gång..


Alla hjärtans dag! Jag åkte till stan och förärade Maken en bok som heter Flottare med färg. Om flottningen häruppe i älvarna förr... Japp, nöjd Make har jag nu! Visste boken var ett säkert kort. Tänkte faktiskt köpa ett Sjökort men det var slut det kort jag tänkte köpa.


Har sytt lite på köksgardinerna idag. Imorgon måste jag sy dom klart, bara måste. Då blir köket färdigt. Helt. Idag listade Maken fast sista listen, eller näst sista blir det ju, den sista måste inköpas först, och sen målas, men endast den enda återstår..


Så imorgon ska ägnas åt sömnad, både gardin och lapp..

Löparna till köket, herregud, varerom?? ingen aning. Säkert fortfarande i hela tygstycken, så det ska skäras, sys, skäras igen, quiltas, skäras och kantas innan dom löparna är klara ;)

Så nångång åt sommarn kanske;)

Tjipp Tjipp

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Ovido - Quiz & Flashcards