Direktlänk till inlägg 31 januari 2009

En riktig lördag.!!

Av Ulrika - 31 januari 2009 18:54

......... mmm lördag..

Japp. Började dagen med ett snooze. Hur himla skönt det är. Sov hyfsat men det blir ju ändå ryckigt pga ryggontet, vilket känns när man vaknar. Bara det att man vaknar av smärta inte pga utsövdhet.

Igår var jag "igång" hela dagen så när jag skulle upp och vila middag var ryggen så himla ond att det var tvunget att smorslas in med liniment och så tabletter på det, kunde knappt gå.

Maken rasade över min dumhet.

Inget nytt alltså.

Det är ju inte ovanligt att jag är aktiv in absurdum. Vilket inte innebär aktiv som en frisk, utan lite för aktiv för en som inte är så himla frisk.

Kvällen blev alltså lugn.

Något annat alternativ fanns inte.


Vi åt middag och så kom grannen över.

Och stannade heeela kvällen.

Det var jätteskönt att få ligga framför tv´n och glo på filmer i min ensamhet.

Det behövde jag innerligt mycket.

Den senaste tiden har varit kanske inte direkt hektisk men det har ändå varit mycket.


Min stresståligthet är ju som bekant helt obefintlig vilket gör att jag lätt blir extra trött..(går det?? JA, det går!)

Inte så att det på något sätt är ansträngande när Maken är hemma men det är ändå skönt att få vara själv en stund. Det är ju lite lite sånt nu när Maken "jobbar hemifrån", egen tid alltså.


Men igår fick jag sådan egen tid, och idag också. Maken var på diverse rackel (ditt och datt på vår dialekt) hela dagen, så jag fick rätt mycket gjort. Lite småstädning, rensning och lite datortid..


Inte så att jag inte får/kan göra det jag vill när Maken är hemma, men det är ändå skönt att få rå sig själv lite. Vara Ensam med sina tankar liksom.. Att kunna lägga sig i soffan och njuta av tystnaden utan att få dåligt samvete ;). Jag VET att jag inte behöver ha det men det känns så ändå ;)


Sen går jag in i köket hela tiden och fantiserar hur det kommer att se ut när det är klart. På onsdag kommer våra skåp från Ikea, så på kvällen ska det förhoppningsvis vara klart! Eller åtminstone halvklart!

Härligt!

Det mörkt bruna är mycket snyggt, t.o.m Maken går och gottar sig åt vårt nya kök (läs blivande kök).

Det blev väldigt ombonat.

Känner mig lyckligt lottad, äntligen får jag det kök jag längtat efter.

När vi gjorde köket för fem år sen, så fick vi ju kompromissa lite för mycket kändes det som..

Nu blir det betydligt mer i min smak både vad gäller det praktiska och rent estetiska.


Så jag hoppas att vi har färdigt onsdag-torsdag. Då ska jag fira med något gott. Kanske baka biscotti.. ;) och mumsa i mig några till en-två eller varför inte tre tekoppar ? ?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se