Direktlänk till inlägg 30 januari 2009

Ännu mera brunt.... ;)

Av Ulrika - 30 januari 2009 19:10


Kan nu sålunda rapportera att köket är till hälften brunt. Makens chockskador verkar ha börjat lägga sig. Han svarar nu på tilltal. ;)


Nej, han tycker det är snyggt! Riktigt snyggt! Det är som ett helt annat rum. Det blir riktigt mysigt och hemtrevligt.


Sen upptäckte vi ju att vi behöver en rulle tapet till. Hur otippat var det???

Vi räknade och räknade. Tre rullar räcker.. men nu har vi insett att med diverse spill, sneda kapningar (it was mine. som reklamen säger ;)) så verkar det lite knapert med våra beräkningar.

Eller eg. så är det faktiskt Maken som har räknat.

Han är ju tapetchef.

Jag är bara hantlangare.

Vilket jag tackar för. Jag är ju chef över allt annat. Nästan. Ni vet ju, kvinnor Kan och Gör allt som behövs.. Tvättar, diskar, handlar, städar, röjer osv så det är skönt allt som man slipper ta ansvar för.


Jag är dock en ivrig påhejare, jag är så tacksam och stolt över att ha en Make som är så händig. Däremot skulle jag vara ivrigare och mer påhejig och t.o.m övertacksam för att inte tala om hur stolt jag skulle vara om allt jag bad om verkligen blev gjort..!

Samma år helst, åtminstone samma århundrade.

Nej, skämt åsido, lite ironiskt men det är ju lite så att det jag vill ha gjort liksom hamnar en bit ner på Hans lista, listan på "viktiga och intressanta saker för Maken att göra"...


Undrar just om jag är ensam om de tankarna ??

Kanske det finns Någon Kvinna därute med samma erfarenheter ??

Kan det vara så?

Tanken svindlar. *himlar med ögonen med huvudet grubblande på sned...

 
ANNONS
 
stort och smått

stort och smått

27 februari 2009 15:08

Hahahaha! Du skriver underbart!

Och så hittar jag mig själv bland dina länkar! Vad kul!!! Jag länkar genast tillbaka (för denna blogg vill jag inte missa!)

http://agneta.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se