Direktlänk till inlägg 29 januari 2009

Wow.... högt blodtryck också !! yippiii

Av Ulrika - 29 januari 2009 20:44


Ja, så sällar man sig då till dom höga blodtryckarnas skara...

Första dagen med nya medusinen... japp. Lite illamående blev jag och yr dessutom. Härligt!

Men jag slapp diabetes, för nu iaf.. men med denna livsstil, eller min fd livsstil så har man den sjukdomen också som ett mail i inboxen *sa jag med en listig blick...


Dessutom verkar det som om jag har låg ämnesomsättning. Svårt att gå ner i vikt? Lätt att gå upp? eehh, gissa en gång.


Sen om detta kan vara något för mig att klamra mig fast vid när allt känns tungt återstår att se.. imorgon ska jag iväg och ta nya prover gällande ämnesomsättningen, så vi får väl se.

Annars känns det väl sisådär. Har ju svårt att gå ner, kan inte ändra så mycket mer i mina matvanor.. kanske något piller finns som puttar upp ämnesoms. på en mer lagom nivå? annars nämnde doktorn operation. Kul? nej! men något att tänka på om allt annat går slint.


Inte kul med tre diskbråck och fibromyalgi att dessutom bära på en massa döfett... van är jag ju, men kul är det ju inte.


En liten tanke kommer. En normalviktig Ulrika, hur bra kan hon bli??.....


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se