Direktlänk till inlägg 25 januari 2009

Droppe samt asksömnadsprojekt på gång!

Av Ulrika - 25 januari 2009 18:01


Genom att adoptera denna droppe och placera den på din hemsida/blogg, så visar du sympati för alla utnyttjade barn som finns på vår jord. Droppen är en symbol för alla tårar som fälls jorden runt av barn som lider i sin ensamhet.

Droppen


Denna har jag adopterat från Annika ... http://acka.bloggagratis.se/

... som har en urskön blogg att följa ;)


Igår fick jag trots allt (det "våta täcke" som låg över mig) lite gjort på kvällskvisten. När maken cyklade så höll jag honom sällskap i syrummet genom att sy lite. Började på en ask eller låda, som ska stå på vardagsrumsbordet och den ska innehålla allehanda småtjafs som bor på bordet. Den blir inte såååå stor att den rymmer allt som ligger och skräpar där men väl t.ex nagelsax, pennor, litet block för kortspelsräkning, snus (Makens), tändstickor, katternas klotång etc...

Åh va fin den ska bli. Syr i japanska tyger ungefär i samma stuk som min nya bordsduk är sydd i. Vanliga rutor med lite sneda rutor i..


Sen kan jag meddela att för närvarande har mörkrött första platsen på kökstapetsfärgsligan. Skulle vara snyggt med lite färg, vårt hem går ju annars i brun-beige. Ett aber är dock att vi har rödbrunt eller alt. brunrött runt fönstren, och det är fara på färde att det kan skära sig.. Vi får se...


 
ANNONS
 
Annika

Annika

26 januari 2009 21:12

Men titta...jag har fått beröm!!
*ler omåttligt stolt*
Tack!! :-) :-) :-)

http://acka.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se