Direktlänk till inlägg 17 januari 2009

Hy av pergament med små fina linjer....Not!

Av Ulrika - 17 januari 2009 13:43


......snoozade imorse. Underbart härligt! Hela dagen igår var ju förstörd pga morgonens läkarbesök, drabbades hela tiden av antingen nedstämdhet eller vrede. Vreden var skönare ;)


Idag är en ny dag. Var och införskaffade en ny eltandborste. Har varit utan en tid och nog för att jag minns hur det var på den tiden man använde en vanlig tandborste så känns det härligt med en ny. Fungerande alltså, gaddarna känns så rena efteråt. Och med minimal påfrestning måste ju tilläggas.


Införskaffade också en ny dagcreme, av samma märke som vanligt, Clarins. Fick ett prov sist och den kändes så skön.

Jag har ju en sån torr hy, mer åt pergamenthållet. Kommer med åren har det sagts mig. Hm. Som ung och tanig tonåring hade jag hyfsad hy, sen en period med finnar, sen en mer normal period vad gäller hyn och nu torr som fnöske.


Jag börjar så sakteliga inse att jag är inte 20 längre. Ni trodde det va? ;) men nej, icke sa Nicke. De åren är borta och dom rynkiga är kvar..


Så nu är jag noga med min hy, rengör, peelar, smorslar in mig med ögoncreme (säkert en man bakom denna mängd olika sorters cremer, mot ditten och för datten, ögon, öron, haka och fina linjer, och djupa fåror) för att försöka mota bort påsarna som börjar sticka ut för mycket.

Nu ska dom lymfas iväg med min nya mirakelcreme. Väck ska dom. Jag ska med mina krämer se ut som en slank 20-åring om någon vecka antar jag. Not!


Men jag ska iaf försöka undvika att gå med ett ansikte som känns som om huden är ett nummer för liten, det stramar och jäklas överallt. Så här ska smorslas in med både det ena och det andra.

Och det känns faktiskt urskönt. Svalt och mjukt. Som det bekanta barnarslet ni vet..;)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se