Direktlänk till inlägg 11 januari 2009

Ursäkta mig!!.....

Av Ulrika - 11 januari 2009 13:32


...Börjar med att be om ursäkt. Maken hörde på radion häromdagen att det inte var kornas fisar som var den stooora miljöboven utan raparna!

Så nu behövs det väl inte läggas ner miljarder på forskning om hur man får kornas flatulensantal att minska, vitlök etc.. nu behövs det något Samarinliknande för raparna istället. Sen har ju korna svårt att lära sig sådana saker, först ska tabletterna lösas upp i vatten för att sedan brusa ner för strupen, och kor som ju inte ens kan öppna förpackningen !.

Men då kan vi kanske lägga forskningspengar på detta mysterium istället! (munter ironi men med en illvillig blick ;))


Jag är flitig nu! Hoppas på spridda applåder.. jag håller på med bokföringen och konterar för fulla muggar. Imorgon kommer vår revisor för att hjälpa mig att räta ut frågetecken som det så vackert och illustrativt heter.. så då var jag tvungen att kanalisera all upptänkbar energi på detta faktum och fick således lov att strunta i resten.


Igår fick jag ett ryck av uppåttjack, åtminstone mental energi och röjde hemma lite. Maken for iväg ett par timmar och jag fick tid till sådant. Annars har jag en tendens att bli förbannat irriterad när jag svettas över städning och han slipper undan. När han kom hem så var städningen över, jag hade bara en liten rest av dåligt humör. Jäkla irriterande när man måste röja, ryggen gör ont, bära dammsugare upp och ner, man börjar svettas, man kommer hips vips på att mitt i allt byta i sängen... fick ont och blev helt utmattad så resten av dagen ägnades åt vila och upphämtning av krafter.


Så i förrgår och idag har jag bokfört, är snart klar och det känns superskönt.


När jag är färdig med dessa åtaganden så kan jag försöka kanalisera in min energi på roligare saker, eller så väntar jag bara en liten stund så går den ide´n över.. *ler i mjugg*

fast vafan är mjugg?


Nej, nu väntar en tekopp på mig, skall avnjutas i soffan där jag ska mysa och gotta mig åt att jag är så jäkla präktig att jag för en gångs skull är färdig i tid ;)

Kanske värt en Fabric Shack beställning? alltså för er som inte är så bevandrade i quiltträsket så är det en tygaffär med vettiga priser, fast den är over there så är det snabb och billig leverans..

Inte för att jag lider av tygbrist precis, men bara oron över att det in faktum kan bli en tygkris nu i finanskrisen gör mig enormt villig att motverka faran ;)


Har dessutom beställt ett spel. Bet your Brain hette det. Lät kul och ska bli intressant att spela. Köpte dessutom tre kortlekar häromdan. Vet att vi har flera ute på stugan, men det är ju där.

Så nu ska här spelas. Två kortlekar som är likadana för tvåkortlekaskortspel (puh) och en som alltid är i skick för vanligt spel..

Så nu är vi snart redo för spelträffar med vännerna! *blink blink*

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se