Direktlänk till inlägg 7 januari 2009

Grå vardagar - härligt.....

Av Ulrika - 7 januari 2009 09:45


Lite skönt är det ju att helgerna är över, roligt när dom kommer men skönt när dom har passerat. Särskilt kanske när man som jag är sjukpensionär, jobbar man så är det ju underbart för varje ledig dag man får. Nu när Maken dessutom är egen och hemmavid hela tiden så får vi jobba på att ha en normal dygnsrytm. Lätt att det blir sena kvällar och söliga morgnar (dvs lata och sega). Men som jag tidigare berättat så är det snooze endast helger, annars är det vanliga vardagar, komma igång i vettig tid, för den skull behöver man ju inte stiga upp kl.5 men ändå relativt vettigt, och komma i säng även det i vettig tid.


Var ju på Kalas igår, mycket trevligt, ingen tårta för mig och Maken dock, tjockisarna, men väl en biscotti som smakade mums. Och kors i taket, det räckte, även om jag satt och sneglade på kakor och diverse annat mums så tog jag inget. Starkt jobbat va? Vi åkte hem och cyklade så var motionen gjord, sen vilade jag och vips så var det kväller igen..


Jag har ju haft gott om tid att planera vårens quiltkurs, hela julen. Men som av en händelse så har jag inte gjort det ändå så nu börjar jag känna pressen ;)

Visst har jag tänkt och planerat endel men inget ordentligt förberett, och nu är det hips vips bara en vecka kvar. Jag sitter dessutom i programkommiten i quiltföreningen och ska tillsammans med två till visserligen filura ut lite kul för våren....


Nu är det som sagt grå vardagar som gäller, så till verket. Ska bara fixa klart i köket, vi har oljat in bänkskivorna så nu ska lite grejs ställas tillbaka, golvet torkas och sen ska jag lägga in dom vanliga mattorna. Golven har legat tomma sen jag städade ut julen och katterna har ju inget att lägga omkull sig på ;).

Allis springer benen av sig i jakt på någon matta att lägga sig platt på rygg på, sen ska vi då uttala dom magiska orden.. - har du lagt ikull dig?? och sen klia henne på magen..

Om och om igen.. dom är roliga kattdjuren.

Homer lägger också omkull sig men han har inte ro att ligga kvar tills man kommit fram... men grejen har han härmat från idolen Allis.

Att lägga ikull sig är också himla kul utomhus. I sanden på stugan är ju underbart.... Se bara här.....

         

                                  Allis i sanden 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se