Direktlänk till inlägg 31 december 2008

Pratar i sömnen....hm...

Av Ulrika - 31 december 2008 13:01

                 

Gott Nytt År önskar jag Er alla...

Vy tagen i Baskeri (Båtskärsnäs). Med denna bild vill jag önska alla bloggare och bloggläsare ett riktigt Gott Nytt År!


Igår fick jag höra nåt märkligt av Maken. Han frågade på kvällen vad jag hade drömt om natten innan. ??? Jag fattade noll, tja, jag minns att han hade svårt att somna så han gick ner flera gånger innan han somnade. Därför sov jag väl ytligt som jag gjort nu flera nätter.

Jag kommer sällan ihåg mina drömmar, jag kan minnas nåt fragment direkt jag vaknar men det försvinner snabbt. Om jag säger att jag har nåt drömfragment ett par gånger per år, och sen minns jag drömmen någon gång per år så fattar ni frekvensen..


Åter till Makens fråga. 

Då Maken sent på natten, efter en sväng till undervåningen, såg att jag inte var i djup sömn så inledde  han följande samtal...

- Är du vaken? frågade Maken

- Ja, svarade jag.

- Du låter lite, har du drömt någon mardröm?

- Jag har drömt mycket men Jag vill inte berätta om den, det är för privat, svarade jag.

?????


Vi fick oss ett gott skratt igår kväll. Vad i hela fridens dar kan vara för privat för mig att berätta för Maken, min bästa vän? Och framför allt, en mardröm? När har man någonsin hört någon berätta om för privata mardrömmar?

Om det varit någon erotiskt dröm är det ju en annan sak, om man drömt att man hade sex med någon annan, eller flera, eller sex med någon man känner, eller något som anses som mer kinky kanske. Men en mardröm??


Jag minns inte ett jota. Vet ju att jag sovit ytligt men inte att vi pratat.

Så var det aldrig förr, ingen har någonsin sagt att jag pratar i sömnen, men kanske är det något som kommer när man sover djupt och det gör jag nu. Som en stock, hur dom nu sover?

Jag undrar om jag inte menade att det var för diffust eller något annat ord än privat, men jag har ingen aning. Men nog om det..


Idag är det nyårsafton. Vi har kraftig blåst här uppe längs Norrbottenskusten idag, vi var ut och körde till Erikön för att kolla isläget till vår stuga. Det hade öppnat nästan hela fjärden. Hade vi bara haft båtvagnen till minsta båten så hade vi kunnat åka ut... konstigt väder under julhelgen, brukar vara kallt och snöigt. Snö har vi, men varmgrader??


När jag ser öppet vatten börjar jag längta ut, till vårens båtturer och sen sommaren....

Här nedan kommer en vy som jag verkligen saknar.. denna bild har jag tagit stående på Storgubben, en liten stenholme ute i havet... vackert va? 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se