Direktlänk till inlägg 30 december 2008

Hur fan blev bilderna så knepiga?

Av Ulrika - 30 december 2008 10:39


Tänkte börja dagen i stor stil idag med. Sitter här nu framför datorn, fortfarande i långkallingarna som jag använder som pyjamasbyxor och i en t-shirt bh-lös. När jag hissat upp mina behag till acceptabel nivå genom att använda bysthållaren så känner jag mig klädd.


Vanligtvis traskar jag halva dan omkring i långkallingarna, bor ju så till att dom är nödvändiga men att gå med dom och vanliga byxor är ju att ta i.

Därför så får dom som känner mig och törs besöka vårt lilla hus stå ut med synen av en alltför stor tant i tajta kalsonger. Säkert en fetish för vissa, tyvärr inte för någon vi känner *uppgivet*


Nåja, jag tänkte kolla lite bloggar innan jag satte igång med värsta rycket, och döm om min förvåning över hur himla märkligt mina bilder tedde sig. Här har man forskat i hur man lägger upp bilder (är liksom nästan en blogoskuld) och dom såg ju fina ut, men nästa dag är dom liksom helt otydliga.


Visst, jag testade om jag kunde få till någon slags ram på dom, för att dom skulle synas bättre, och markerade då "visa kanter" som för mig betyder visa bildens ytterkanter... hmm, visar väl bara min hjärnkapacitet för närvarande.

När man lägger ut en bild står det ju ram på en ruta men den är tom, vad jag än fyller i så händer inget. Nå, mina bilder får duga iaf.


Nu är klockan snart 11 och jag har ännu inte fått nåt mer hushållsmässigt gjort och lär inte få det heller.

Smörjde eller som jag säger smorslade (så sa jag väl i Piteå kan tänka) in nacken med mitt fenomenala liniment igår kväll. Jag hade så ont av att jag suttit och sytt i dålig ställning igår kväll, men så jag ångrade mig. Det brann som eld, jag fick försöka släcka elden med en kall tvättlapp som jag la på för att svalna av... motsatt verkan för själva värken kan jag lova.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se