Direktlänk till inlägg 29 december 2008

Fått endel gjort - Kors i taket..

Av Ulrika - 29 december 2008 15:16


Allis   Homer


Här ovanför ser ni våra raringar, Allis är till vänster och Homer till höger. Homer har skadat sitt öra i ett slagsmål med en hemsk katt som kom smygande till vår stuga ;) , jag antar att Homer vann, men jag är ju partisk..


Har börjat dagen i vettig tid, inget snoozande mer inte. Nu ska det endast snoozas på helgerna. För er som ännu är ovetande om snoozens betydelse så kan jag säga att ofta stiger vi upp j-a tidigt, före tuppen, maken är nödig att uppsöka klosetten (;) och jag har ont i ryggen så jag inte kan ligga kvar.

Då traskar vi ner till soffan, kokar kaffe och te´, tar vår morgonmedicin och efter ett litet tag så är man ju så himla trött igen att ögonen faller ihop... så snoozar man, vanligtvis nåt så in i bombens skönt,  nackdelen är att man fastnar ibland i en slags apatisk slöhet som tar lång tid att kämpa sig ur.


Nåja, dan började i tid, jag betalade räkningar huvvaligen och ajaj så trist, sen började jag härja bland mina tyger i soffan och efter ett tag även att sy på mina små tygbollar. Sen har jag pausat hela dagen med datorn, tömt kameran och lagt in bilder på mina hemsidor-vilket var ett bra tag sen.

Sen så fick vi posten och då även meddelandet om att vi nu är medlemmar i Närfiskat vilket föranledde mer datorarbete, skanning och lite omarbetning av fakturan.. Kul post idag. För förutom det så fick jag ett litet paket från ButikenAnnalunda.se. Finfina lim och kritpennor, en bok och några knappar... Härlig start på dan va?!


Tänkte lägga in en bild från förra vintern, vy mot vår stuga som jag längtar till så jag blir tokig.

Ännu har vi inte tagit oss ut pga isläget och ej hemkommen skoter, men snart snart..

                          Stugan i vinterskrud

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se