Direktlänk till inlägg 28 december 2008

Bättre nu..

Av Ulrika - 28 december 2008 15:04


Fick oväntat eller rätt väntat egentligen ;) besök nyss. T o S kom förbi medelst skoter...

Maken var precis just då och rantade till Haparanda där han köpte sig en tjusig mobiltelefon, fiffig till tusen. Han fick ju ett presentkort från gamla företaget som tack för 25 lååånga år, detta kort sålde han och fick således några helt egna pengar att handla sig nåt trevligt för, ingen guldklocka eller annat tjafs utan nåt kul..


Men så kom maken hem med sin nya invecklade mobil, och fick sig en kopp kaffe i glada vänners lag... behövs nog för att ge hjärnan energi att sätta sig in i moderna teknologiers hemlighetsfulla värld..


Så nu efter en kopp kaffe och en mjukpepparkaka så känner jag mig reda att ta itu med min sömnad, fast först en tur förbi datorn och kolla läget på diverse bloggar, min hemsida och annat... så det blir väl lite si och så med syningen men det är också som det ska va... mellandagar och lathet hör väl ihop? ;)


Apropå lathet. Kolla mina kissekatters favvoplats nr 1, jo i värmen bakom skärmen, Homer älskar att ligga PÅ modemen, hur hårt det än kan verka ;)


                    Slöa katter på älsklingsplatsen

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se