Direktlänk till inlägg 27 december 2008

Tja, första inlägget....

Av Ulrika - 27 december 2008 14:28

Ja, då var man igång. Ytterligare en sak att fastna framför datorn på... måste blogga lite, eller kolla in nytt på mitt stora intresseområde- quiltning eller kolla in mailen... Varför kollar jag mailen hundra gånger när jag bara får nåt mail då och då? Varför gör jag så? Är jag så rädd att missa någon liten rad från någon, eller är det en vana? Vad det än är så är det något som jag fortsättningsvis kommer att fortsätta med..

Idag har jag och maken vandrat ute på isen, himla hemskt när det brakar och låter, känns som om isen ska brista vilken sekund som helst... fast jag vet att den inte gör det så stannar jag hela tiden och spanar efter sprickor...

Skönt var det iaf. Fast jag gick som en riktig gammal, gammal halt och lytt åldring.. Stavarna i fast grepp, livrädd att halka, livrädd att isen ska brista, livrädd att få mer ont av eländet..

Nu en timma senare och linimentinsmord häl (hälsporre, ajaajaj) och likaleden insmord ländrygg så känns det rätt bra. Vårt nya liv har startat!! Hälsan framför allt.. bort med dåligheter, ner i vikt, bli bättre i kroppen, mer rörlig och mindre smärta.. många goda skäl, men ack så svårt att leva efter.. suck...suck..

Nu ska jag gå och sträcka ut i soffan, måste vila mig i form, tabletterna börjar väl verka vad det lider... vi hörs...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se